Nedtælling…

Selvom der er lang tid til afrejse, er vi så småt i gang med forberedelserne: Opsparingen er i højsædet (vi har levet af pasta i 4 dage, og i morgen får vi mad af Pernilles far) – vi gør generelt alt for at holde vores udgifter nede. Pernille har indgået væddemål med en veninde om, hvorvidt hun kan holde sig væk fra tøjkøb i et år, og Thomas har fundet noget stærkt sytråd frem, så han kan få lappet det tøj, som så småt er begynder at falde fra hinanden.

Vi har været inde i en god stime med at skralde (finde madvarer efter lukketid bag div. supermarkeder), men da vores jakker blev ødelagt af klor, som medarbejderne fra SuperBrugsen hælder ud for at holde os væk – og der trods alt ér grænser for, hvor usle vi kan tillade os at se ud, når vi møder på arbejde – holder vi en midlertidig pause i protest.

Vi har efterhånden alt det udstyr, vi skal bruge ved afrejse. Om det er for meget eller lige til pas kommer selvfølgelig an på, hvem man taler med. Vi er selv meget tilfredse med udstyret, og nyder at være “nødsaget” til at afprøve det på diverse ture. Vi har netop anskaffet os et videokamera – GoPro Hero 3 – der kan skyde fantastiske optagelser. Vi er derfor godt i gang med at lære kameraet at kende, så vi kan lave nogle fede optagelser og forhåbentligt producere film, når vi kommer afsted.

Selvom tiden ikke altid er til det i vores for tiden travle hverdag, går der ikke mange eftermiddage og aftenener uden en hyggelig snak om rejsen. Der bliver undersøgt og planlagt mulige ruter, forventninger til forskellige lande, områder eller praktiske dele bliver vendt og drejet, der bliver nørdet landeinformationer osv.

At glæde sig / at være besat.
Som d. 3. september 2013 kommer nærmere, bliver følelsen af total besættelse stadig mere intens. Vi har længe glædet os til rejsen – til at give afkald på alt vi har i Danmark for at udleve vores drøm. For at gøre det de fleste drømmer om, men ikke tør realisere.
Der er ingen tvivl om, at denne følelse af konstant at være i én eller anden fase i planlægningen i løbet af dagligdagen fra nu af kun vil blive stærkere. Det er en fantastisk og berusende følelse, som får mange andre ting til at virke betydningsløse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s