Velkommen til vores rejseside

Et varmt og hjerteligt velkommen på siden!
Vi er glade for, at du har klikket dig ind på vores rejseside.

OBS: Vi har det lille problem på siden, at jer, der har trykket “Follow”, ikke får en mail, når der er nyt på siden. Vi arbejder på at finde grunden og en løsning 🙂

Den 3. september 2013, klokken 18.05 forlod vi Danmark for at tage på vores livs rejse. Vi startede med en envejsbillet til Canada og derudover planer om at rejse i omkring 50 lande i løbet af op til to år.
Vi har sparet og forberedt os længe, så vores ultimative rejsedrøm kan blive til virkelighed. Her på siden kan du se billeder, videoer, læse historier og måske endda blive inspireret til din egen rejse.

Følg os på rejsen!
Vi vil rigtig gerne gøre siden til et bindeled mellem os ude i verden  og venner og familier derhjemme. Så for at være sikker på, at du ikke pludselig har glemt alt om Thomas og Pernille, vil vi blive rigtig glade, hvis du trykker “Follow” nede i højre hjørne.
Husk endelig at kommentere på diverse indlæg og at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller andet – fx. hvor vi er på bestemte tidspunkter, hvis du vil mødes med os.

Du kan se præcis hvor længe, det er, siden vi forlod Danmark hér:   http://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=69&iso=20130903T1805&year=2013&month=9&day=3&hour=18&min=5&sec=0&msg=Afrejse%20worldwide%21

God fornøjelse på siden!

Kærlighed fra Pernille og Thomas

temzWxkC58TDA1W1W2g1OaT-UuRXgjUjYJTCQSjs5m0

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s