Costal Mountains – video 02

Vi er ved at runde den første måned af vores rejse, og vi begynder efterhånden at føle, at vi har en “hverdag” her ude. Dagene flyver simpelthen bare afsted, mens vi prøver at få så meget ud af dem som muligt. Efter vores opstart med bilkøb og Vancouver Island på menuen, har rejsen gået nord på. En smuk rute med høje bjerge, gletsjere, vandring, små øde byer med forhutlede indianer-befolkninger, og en hel masse dyreliv. Bjørnen lader dog stadig vente på sig…

I sidste video fortalte vi, at folk advarede os om, at vinteren var på vej. Stadig iført shorts og en lækker kulør fra stillehavskysten, blev vi mødt af hård nattefrost, da vi var ved at færdiggøre denne video. Det er efterhånden lidt tid siden, og I har stadig en video samt billedopdatering til gode fra de canadiske Rocky Mountains, inden vi krydser grænsen til USA.

Nå, nok snak – det var den video vi kom fra:

__________________

We are about to end the first month of our trip, and we are starting to feel that we have a “everyday life” out here. The days simply pass by while we’re trying to get as much out of them as possible. After our start-up on Vancouver Island, we have been going north. A beautiful route with high mountains, glaciers, hiking, small deserted towns with shabby-Indian populations, and a whole lot of wildlife. The bear, however haven’t come out yet…

In the last video we told that people warned us that winter was coming. Still wearing shorts and a nice suit from the Pacific coast, we were greeted by hard frost, when we were finalizing this video. Enough said. Here is the video.

 

Dette indlæg blev udgivet i Rejsevideoer. Bogmærk permalinket.

12 svar til Costal Mountains – video 02

 1. Casper Bagge siger:

  Hey Thomas
  Fuck hvor awesome! Ser fanme lækkert ud. Det er super fedt, at følge jeres helt fantastiske rejse og jeg glæder mig til, at se og læse meget mere 🙂
  Jeg ved i hygger jer, så bliv ved med det 😉

 2. Christian Grønhøj siger:

  Fed fed video min ven 🙂 Ser al for lækkert ud og sikke en oplevelse. Vil hel sikkert følge jeres rejse. De bedste hilsner fra en gæv nordjyde du engang mødte på jordomrejse 🙂

 3. Kirsten Michaelsen siger:

  Nu blev jeg glad igen:) Det er dog nogle helt fantastiske bjerge!! (Man kan blive helt grøn af misundelse.) Og det kolonorme vandfald, wow – I er altså temmelig gode til at film/klippe, smart først at vise bare den nederste del af vandfaldet, fx. Og de søde dyr. Jo, jeg er glad!
  Kun sneen i september misunder jeg jer ikke. Her er skoven først ved at få farver, og vi er så heldige at have mange solskinsdage. Kram fra Allan og mor.

  • hoexbroe siger:

   Tak mor og far! Og nej, I skal bestemt ikke misunde os vores tidlige vinter, men vi har sat kursen mod syd, og har vi allerede i nat sovet lidt varmere end vi plejer 🙂

 4. mats hansson siger:

  Hej Thomas och Pernille helt underbara video fortsätt med samma konsept. Vi kommer att följa er i snö sol och regn
  häls, Mats och Lis

  • hoexbroe siger:

   Hej Mats og Lis! Vi er rigtig glade for, at I følger med i vores rejse. Forhåbentligt kommer i til at følge med i mere sol og varme, end i sne og regn 😉 Kram fra Thomas

 5. Birgitte Høxbroe siger:

  Skønt at følge jeres spændende rejse 🙂
  Gider I fortælle lidt mere omkring jeres indtryk af kulturen/mentaliteten i de lande i rejser igennem? Hvad er specielt ved menneskene og deres holdninger, hvordan er situationen i landet etc. Mødet med mennesker i en anden kultur er jo også super spændende at spejle sin egen kultur i.
  Stort knus
  “faster Gitte”

  • hoexbroe siger:

   Hej Gitte. Det kan du tro vi gider, men vi har simpelthen så meget at se, og alt for få timer i døgnet, så det er ikke alt vi når lige med det samme. Vi prøver at få skrevet nogle linjer om det når vi afslutter vores canadakapitel her på siden. Dejligt at du følger med!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s