Tre nordamerikanske stater

Vi krydsede grænsen til USA med et klart mål om hurtigt at komme syd på. Mod varmere og bedre vejr, end hvad vi havde oplevet i Canadas bjerge. Derfor blev det kun til lidt mere end en uge i Montana, Wyoming og Colorado. Undervejs var der smukke landskaber, øde ørkener, forladte byer og amerikansk stemning i hver en krog, vi kiggede i.

Som dagens store nyhed er de amerikanske nationalparker igen åbne. Vi var rigtig kede af at måtte droppe både Glacier, Yellowstone og Teton nationalparkerne, men nu tager vi revanche og vil nyde de resterende ekstra meget:)

___________________________

We crossed the border into the United States with a clear goal to move quickly south. Towards warmer and better weather than what we had experienced in the Canadian mountains. Therefore, it was only a little more than a week in Montana, Wyoming and Colorado. Along the way there was beautiful landscapes , desolate deserts, abandoned cities and American sentiment in every corner.

As the biggest news of the day the U.S. national parks have reopened. We were really sad that we had to drive past both Glacier, Yellowstone and Teton National Parks , but now we take revenge and will enjoy the remaining even more 🙂

_MG_2230 Denver downtown     _MG_2130Græskar
I Denver (billederne ovenfor) besøgte vi byens enorme zoo og gik på byvandring. Billedet til venstre er af den”gamle bydel” – den er NÆSTEN 100 ÅR GAMMEL! Derudover bliver der varmet op til Halloween over alt, hvilket indebærer græskar i alle afskygninger.

_MG_1883 Glacier National ParkGlacier National Park – Lukket pga. regeringens økonomiske krise. Vi måtte køre forbi med lange næser..

_MG_2187 Wyoming CampingI Wyoming sov vi igen under stjernerne -her på enorme øde sletter med smukke skyformationer langsomt drivende over os. Tidligt om morgenen løb store flokke af den amerikanske antilope forbi vores lejr – en rigtig god start på dagen.

_MG_2171Sol kom fremOg så et lille løfte: Hermed det sidste vinterbillede i lang tid! Vi er nået til varmere himmelstrøg (Utah), og kun om natten bliver det koldt – vi har tæt på 20 grader om dagen 🙂 Det gør det hele lidt sjovere.
PS. vi blev påkørt i et bjergpas kort efter dette billede blev taget af en fyr, der ikke kunne bremse pga. isslag – vi er helt ok, men vores lille bil skulle have en omgang gaffatape-reparation. 

_MG_2218 GaffakunstNår vi alligevel var i gang med gaffatapen, lavede vi lidt reklame på vores bil. På køleren står der med store bogstaver “2 years around the world”, hvilket får os i snak med en masse søde mennesker, der gerne vil vide en masse om vores tur.

_MG_2076 montanaPernille nyder en varm solstråle på togstationen i en gammel mineby. Byen er forladt, og dermed en såkaldt “Ghost town”, et spændende fænomen, som vi har mødt mange steder i Canada og USA.

Dette indlæg blev udgivet i Nordamerika, USA. Bogmærk permalinket.

3 svar til Tre nordamerikanske stater

 1. Rebecca Løvstad siger:

  Det ser jo virkelig fantastisk ud.

 2. Helle Mejlhede Hansen siger:

  Kære Thomas og Pernille,
  En lille hilsen fra Frede og mig. Det er jo lysår siden, I var her. Det er spændende at læse jeres beretninger. Deles I om at skrive eller..? Godt, der ikke skete mere ved påkørslen.
  Vi har lige været i Tunesien på indkøbstur. vi kigger med med jævnlige mellemrum!
  Kærlig hilsen
  Frede og Helle, Nordjylland

  • hoexbroe siger:

   Hej verdens bedste Helle og Frede! Fedt at I følger lidt med, det er vi glade for. Vi prøver at deles om så mange opgaver som muligt – hjemmeside, dagligdagsting osv. Og ja, det var kun bilen der fik lidt bank, men den klarer sig.
   Lyder dejligt med Tunesien. Håber alt gik godt og at I fik tømt landet for værdier:)
   Kærligst Thomas og Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s