Mid-west og stillehavet

Se nu, hvad der er sket! Vi er faktisk kommet lidt bagud på vores hjemmeside i forhold til, hvor vi er i verden. Sådan går det, når man har travlt med at opleve og nyde frem for at sidde ved en computer. De første billeder herunder er fra Utah, og dermed flere uger gamle – de bliver dog ikke dårligere af den grund 🙂

_______________

Now look what has happened ! We actually got a little behind on our website in relation to where we are in the world. That’s what happens when you are in a hurry to experience and enjoy rather than sitting on a computer. The first pictures below are from Utah.
We had been looking forward very much to visit Bryce Canyon. Pernille’s aunt had spoken very highly about the place, and our imagination had done the rest. We were, despite high expectations, in no way disappointed. Look one more time at the picture below if you are unsure about the place’s character. Click on it if you want all the details.

_MG_3229 Utah Bryce canyonVi havde glædet os rigtig meget til at besøge Bryce Canyon. Pernilles faster havde talt rigtig varmt om stedet, og vores fantasi havde gjort resten af arbejdet. Vi blev, trods høje forventninger, på ingen måde skuffede. Kig en ekstra gang på billedet herover, hvis du er i tvivl om stedets særpræg. Klik på det, hvis du vil have alle detaljerne med.

_MG_3191 Utah Bryce canyonLigeledes Bryce Canyon. Et væld af nemme vandreture gør det bekvemt at komme ned i dalen og helt tæt på de fantastiske klippeformationer.

_MG_3636 Utah Grand CanyonJa, du har nok allerede gættet det: Grand Canyon i Arizona. Turister får mulighed for at komme helt tæt på kanten og få et uforglemmeligt sug i maven. Der er halvanden kilometer ned til Coloradofloden! Vi blev efter solnedgang og havde en perfekt stjernehimmel helt for os selv.

_MG_3763 Nevada, Las Vegas, The Strip
Vi overvejede det længe. Slog det ud af hovedet igen. Smagte lidt på det alligevel. Hele opsparingen på rød? Eller var chancen bedre for sort? Hvad med hele møget på 7 rød, og resten af turen på første klasse? Da det kom til stykket, var vi for fornuftige til at bruge penge på andet end øl. God beslutning, ingen tvivl om det 🙂

_MG_3375 Zion Subway
I Zion National Park var vi heldige: vi fik en tilladelse til at vandre “The Subway”, et berømt hike på 13 kilometer, med enestående natur og klippeformationer fra en anden planet. Normalt skal man ansøge om tilladelse tre måneder i forvejen. Heldigt!

_MG_3810 Death ValleyDeath Valley i Nevada var en meget særlig oplevelse. Øde som bare fanden, smukt som ind i helvede. Undskyld sproget. Nogle gange skal der bare lidt mere krydderi på adjektiverne. Vi stod op før solopgang, som vi plejer, og gik en lang tur i de orange sandduner.

_MG_3973 Yosemite NP _MG_3925 Yosemite NPYosemeti National Park i Californien. Lodrette bjergvægge, klatrere med foragt for tyngdekraften og vilde dyr, der har haft alt for meget med mennesker at gøre. Tro det eller ej, men vi havde det godt.

_MG_4068 San FranDen bro… Der blev brugt uforholdsmæssigt meget tid på at vurdere, hvorvidt den er overvurderet, en turistfælde, eller hvad der egentligt gemmer sig under den røde maling (international orange, for at være lidt mere specifik). Vi var skeptiske, ingen grund til at benægte det. Men som kloge mennesker siger, har man et standpunkt, til man tager et nyt. Og vi havde ikke engang taget et endnu! Herlig frihed. “Kom nu frem til pointen!Ja ja, rolig nu. Husk vi kører i rejsetempo her på siden 🙂 Hvad afgjorde så dilemmaet/vores mange tanker og holdning til denne så ikoniske bro? En solnedgang, en sejltur, romantik og kort sagt en helhedsoplevelse, der ikke efterlader nogen tvivl: Det er ikke bare en bro! Det er den amerikanske drøm, materialiseret og spændt ud over Golden Gate i rød (Intl. orange, jaja) Det er opgaven, der ikke kunne løses, det er.. det er… en virkelig flot bro, som helt sikkert fortjener sin placering blandt de mest fotograferede ting her på kloden. Bum.

_MG_4170 San FranDen bro igen! Jaaaaa, men zoom lige lidt ud. Sådan ja. Hold da op en mobbedreng! Lidt til venstre, SÅ har du den. Krabbefiskeri er det helt store her ude på vestkysten. Et par flinke fiskere, der var friske på en god fiskesnak, i hvad Pernille mente var flere timer, viste glædeligt fangsten frem. “Hold on tight if you wanna keep your fingers!”

_MG_4027 San FranPå et gammelt flot tårn midt i San Francisco er der smukke malerier, der skildrer byens historie. I mange år var det udskældt for at være socialistisk (djævlens værk) men nu er det hipt og i vores øjne stadig et besøg værd. Coit Tower, hvis nogen skulle være interesseret 🙂

Hop endelig ind og læs en rejseberetning, se en video eller andet hygge.

Hav det strålende alle sammen!
Thomas & Pernille

Dette indlæg blev udgivet i Nordamerika, USA. Bogmærk permalinket.

Et svar til Mid-west og stillehavet

  1. Anne siger:

    Kære Pernille og Thomas, jubiiiii , hvilken dejlig morgen at stå op til her, solen skinner, efter det p.. regnede HELE dagen i går og ind tikker nyt fra jer to og ikke nok med det, nyt fra de steder jeg bare syntes er blandt nogle af de smukkeste steder i verden, eller retter, hvad jeg har set indtil d.d.
    BryceC. Zion, DeathValley, jo de er i min top ti og det glædede mig at læse, at i også var vilde der med. Jeg ved ikke lige hvor i er pt. men turen langs kysten fra S.F. til LA er også breathtaken. Jeg nyder rigtigt meget jeres beskrivelser af hvordan i oplever /ser stederne, S.F. skuffede mig, måske fordi jeg havde håbet der ville en del af den gl hippie kultur tilbage, men Golden Gate, jo der er jeg helt med:-) Kan kun slutte med, at selvom vi savner jer, så er det så spændende og int. at flg jer her og ser meget frem til at høre / se meget mere, nu nærmere i jer ukendt terræn for mig, men det gør det kun ekstra spændende.Forsat rigtigt god tur og stort knus her fra. Faster

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s