Californien og Mexico – video 05

Tre måneder er gået, siden vi forlod Danmark. Vi har tilbagelagt 16.000 km i vores slidte men udholdende bil, og er nu nået langt ind i hjertet af Mexico.
Efter nærmest at have levet i ét med naturen i Canada og USA, boltrer vi os nu i kultur og smukke byer. Før mødet med Mexico havde vi fået mange gode råd til en sikker rejse gennem landet og en række advarsler. Vi var derfor spændte på at krydse grænsen – ville vi føle os utrygge?
Vi tager generelt en række forbehold: vi kører ikke efter mørkets frembrud, færdes ikke i øde og forladte områder og holder os væk fra politiet (vi kommer dog igennem et utal af militær/politi-kontrolposter på nærmest hvilken som helst given strækning, vi tilbagelægger, men ingen problemer hér). Kort sagt – vi bruger hovedet og har derfor kun haft fantastiske oplevelser med Mexico og befolkningen. 

Vi har sammensat endnu en lille film – denne gang fra vores rejse i Californien til det centrale Mexico, hvor vi befinder os i skrivende stund. Nyd filmen og skriv endelig en lille kommentar, hvis du synes om den. Så får vi mod på at lave endnu én senere hen 🙂

Kærlighed Thomas og Pernille

_______________________________________

Three months have passed since we left Denmark. 16.000 km behind us in our worn car , and we are now deep in the heart of Mexico.
After almost becoming one with nature in Canada and The United States, we are now enjoying culture and beautiful cities.
Before crossing the border into Mexico , we had received many tips for a safe journey through the country and a number of warnings. We were a little tense about crossing the border – would we feel insecure?
We generally take a number of precautions: we don’t drive at night, stay away from desolate and abandoned areas and stay away from the police (however we have been through a myriad of military/police checkpoints on almost any given road, but no problems so far) . To make it short: we travel smart, so until now we have only had great experiences with Mexico and its people.

We have put together another short film – this time from our trip from California to central Mexico , where we are at the time of writing. Enjoy the movie and please write a little comment if you like it 🙂

Love Thomas and Pernille

Dette indlæg blev udgivet i Rejsevideoer, Uncategorized og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

15 svar til Californien og Mexico – video 05

 1. stinehx siger:

  Superflotte billeder – særligt af søde sæler og flotte fugle – og fantastisk at I kom så tæt på hvalerne. Forstår den uro, der kan snige sig ind, når man er tæt på så enorme dyr. Skægt med jeres forskellige reaktioner 🙂 godt at I klarede det!
  Knus til Thomas Bjørnetæmmer og Pernille Hvalsanger

  • hoexbroe siger:

   Vi klarer det hele, Stine! Og tak for de nye kælenavne, det vil jeg drille Pernille lidt med 🙂
   Hils Khaled mange gange, og hav det skønt derhjemme (Hvis i er hjemme for en gang skyld!)

 2. Pølle siger:

  Fantastisk video, man ved man er bange, når det går fra skat til Thomas 🙂

 3. Mark siger:

  Åh Thomas! Grinte højt og længe ved ”bad” dækket 🙂
  Hvor er du sød i båden Pernille. Jeg kan fortælle dig, at jeg ofte har oplevet Thomas mindst lige så rædselsslagen på vores ture herhjemme. Hunde og rådyr er hans svage side.

  • hoexbroe siger:

   Haha det var også totalt åndssvagt, vi var sgu blevet snydt godt og grundigt. MARK, ikke afsløre vores hemmeligheder. Der kan sgu være farligt på bredden af Farum Sø;) Jeg håber det går fantastisk med dig, Anja og især tænker jeg meget ofte på knægten der er på vej. Det er så stort. Savner jer begge, men især vores tosseture ser jeg frem til at tage på igen! Hils Anja og pas på jer selv:)

 4. Camilla Gamstrup siger:

  Hvor er det skønt at følge jer!!!
  Tak for det og pas godt på jer selv 🙂

 5. Myggen siger:

  Hahaha – Genial video 🙂 det ser ud som om i har det godt! (Bortset fra når der er gråhvaler i nærheden)
  Keep em coming!
  Mange frostbidte hilsner fra DK!!
  Pas på jer selv og giv den gaaaaas!
  Line hilser også!

  • hoexbroe siger:

   Thanks yndlings myg! Vi har det intet mindre end fantastisk. Også når der er hvaler i nærheden, Pernille skal bare lige huske at tælle til 10 😉
   Uhh fryder mig lidt over at det endelig er blevet koldt der hjemme, vi lagde jo hårdt ud med -10 i teltet i september måned 😦 Skal ikke pive, vi har ikke set en sky i snart tre uger 😉
   Savner dig Myg! Hils Line 1000 gange

 6. Thomas, det er da for psykopat-fed en tur i er på!!! GoPro app’en er uber-cool, og man kan også overføre billeder direkte til telefonen for easy upload til facebook mm. Og helt genialt med hvalen!

  • hoexbroe siger:

   Den er ret psykopat-fed, enig 😉 Vi har det i hvert fald for vildt! Der er så meget at lære med GoPro, nyt spejreflekskamera osv, men det er jo bare at kaste sig ud i det og prøve løs. Fedt at man også kan uploade til telefonen – det vidste jeg for eksempel ikke! Hils Maja mange gange 🙂

 7. Mats.Hansson siger:

  Hej fantastiska videor följer er med stort intresse
  Hälsar Mats och Lis

 8. Camilla HK siger:

  Haha, elsker pernilles slow-skræk-klip! Måtte spole tilbage og gentage underholdningen! 😀
  Anyway – det er fedt… Det hele!! 🙂

  • pernillesandgaard siger:

   Thomas morede sig også utrolig meget over at lave det klip! Jeg er bare glad for jeg overlevede. Er glad for, du kan li det… det hele 🙂

 9. AG siger:

  Kære Pernille & Thomas. Rigtigt godt nytår 🙂 Er jo langt bagefter men hold op , ALT bliver læst og SET fra jer, det er så opløftende og spændende. Jeg elskede den video med hvalerne , må være en oplevelse man heller aldrig glemmer og er så glad for min skønne niece klarede det i “fin stil” host host:-) Jeres beskrivelse af farvel til bilen gjorde den næsten helt levende og lige før der hulk i det herfra, jaja Pernille du ved, din far, farfar og åbenbart også mig:-) Jeg syntes mange af jeres billeder er helt i fantastikse især billedet af Pernille svømmende i den grotte er bare for vildt flot. Vi taler meget om jer og glædes over de oplevelser i får i så rigelige mængder at vi nu overvejer at sælge alt og prøve bare lidt af det samme:-) Forsat god tur . Stort knus fra faster & Co

  • pernillesandgaard siger:

   Hej faster

   Ja, det var måske heller ikke mit stolteste øjeblik med de hvaler, men jeg kan fortælle, at jeg har mandet mig op siden – det kommer du til at se på næste video:)
   Det var en sørgelig affære med den bil, men det var mest Thomas, der var ved at knibe en tårer (selvom han ikke vil være ved det). Jeg var mest lettet over, at skulle af med den. Jeg var altid lidt halvnervøs, når vi skulle ud på længere strækninger – jeg har aldrig hørt en bil, der kan sige så mange forskellige lyde på samme tid, og det begyndte at blive svært at overbevise hinanden om at “ja, ja, sådan skal den sikkert sige” eller “den skal sikkert bare have noget mere olie, igen!”, så for mig var det en ret stor befrielse (jeg tror også, man skal være lidt mere oppe i alderen før farfar-genet slår rigtig til, men nu må vi se:) )
   I morgen tager vi til Colombia, det bliver rigtig spændende. Det er masser af bjerge og vandremuligheder, så vi håber, vi får en lille følelse af, at være i Canada eller USA igen. Mexico og Mellemamerika har været en stor oplevelse, men for mig er USA’s og Canadas natur stadig helt øverst på listen. Dér er vi også helt enige om, at vi skal til igen,

   Jeg håber, det går godt derhjemme i Danmark og I ikke fryser r….. af. Selvom det er dejligt herude i verden, glæder jeg mig til at se jer alle sammen igen. Og hvor er det dejligt, at vi kan inspirer så meget – så overtager vi bare hus og hunde midlertidig, når vi kommer hjem.
   Skulle hilse fra Thomas og hils Ejner og dem alle sammen mange gange
   Tusind kram herfra

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s