Southern Mexico – Video 06

(English below)
Efter at have rundet 4 måneder på farten er vi så småt ved at sige farvel til Mellemamerika. Video 06 er et sammenklip af lidt forskellige oplevelser fra det sydlige Mexico. Vi kan ikke byde på hvaler, høje bjerge osv. i denne omgang, men vi håber, at videoen alligevel underholder 🙂

Inden vi flyver til Colombia d. 23. januar, og starter et helt nyt rejsekapitel, skal vi en uge til El Salvador, det mindste land i regionen.

Vi ser frem til at dele vores rejseoplevelser med jer der følger med!

_______________________

Gradually we’ve been travelling for 4 month, and we are soon to say goodbye to Central America. The Video 06 is a mix of what we have experienced in the Southern Mexico. We can’t offer any whales, high mountain etc. in this video, but we hope that it still entertains you:)

Before flying to Colombia the 23th of January, to start a new chapter in your journey, we are going to El Salvador for a week, the smallest country in the region.  

Dette indlæg blev udgivet i Rejsevideoer og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Southern Mexico – Video 06

 1. Kære Pernille og Thomas.
  Shit (!) hvor ser det bare lækkert ud – det hele! Og her sidder jeg i meget kolde Danmark, hvor det er gråt og mørkt og læser til eksamen – gab 😦 Jeg misunder jer SÅ meget og tænker ofte på, hvor I er henne og hvad I laver. Så er det rart man kan følge med på jeres blog. Det er god underholdning 🙂
  Håber I har det godt, at I bliver ved med at fortælle os her hjemme og jeres eventyr og at I passer på hinanden.
  Knus og kram fra Kat

  • pernillesandgaard siger:

   Hej Katten
   Hvor er det dejligt at høre, at du følger med på vores blog – det er jeg rigtig glad for:) Vi har det nu også bare rigtig godt herude i verden. Der sker bare så mange ting, og dagene flyver afsted. Og når jeg har alt for meget hjemve, går jeg ind på DMI – det hjælper som regel på det;)
   Håber det gik godt med alle dine eksamener. Ih, jeg ville gerne kunne komme til din fest på fredag (det er altså næsten det, der stikker mest, når I samles derhjemme – så savner jeg jer lidt ekstra). Jeg håber du får en sjov og hyggelig aften, det har du i hvert fald fortjent:)
   Ha’ det dejligt så længe, hils dem alle sammen mange gange, og så skal jeg nok love at vi bliver ved med at fortælle, hvad vi går og laver:)
   Tusindvis af kram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s