Colombia HELT tæt på

Vi havde tænkt os at sende nogle fine blomster og sommerfuglebilleder til Thomas far, men da vi så, hvor lækre billederne var, kunne vi ikke nænne at holde dem fra vores side. Så kære far, billederne er dedikeret til dig, men de andre må altså også gerne se 🙂
Billederne er taget med min 70-250mm telelinse.
Hvis nogle af billederne er for store til din skærm, så tilpasses de skærmen, hvis du klikker på dem.

________________

We wanted to send some nice flowers and butterflies pictures to Thomas’s dad, but when we saw how nice the pictures were, we couldn’t bear to keep them by our selves. So dear dad, the pictures are dedicated to you, but others can look as well 🙂
The pictures were taken with my 70-250mm lens.
If some of the images are too big for your screen, they adapt to the screen if you click on them.
________________

Vi snyder lige og klemmer en farverig kolibri ind i kollektionen -fra en naturpark i udkanten af byen Manizales:

Colombia Manizales (5)

Colombia Manizales (2)

Colombia Manizales (1)

Colombia Manizales (3)

Colombia Manizales (10)

Colombia Manizales (4)

Colombia Manizales (7)

Det ville være trist uden et enkelt billede af de rejsende, så I får lige et glimt af trolden, der vogtede over broen til Valle de Cocoa…

Colombia Manizales (11)

Igen – tak fordi du følger med i vores rejse! Vi har nu været på farten i mere end fem måneder 🙂

Kærlige hilsner fra Thomas og Pernille

Dette indlæg blev udgivet i Colombia, Sydamerika og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Colombia HELT tæt på

 1. Allan Høxbroe siger:

  For hulen, du er jo blevet en super naturfotograf Thomas!
  Virkelig skønt at se den tropiske frodige natur så tæt på.
  Kh
  gammelfaren (C:~
  PS Hvordan er der kommet hul i dine shorts lige dér?

 2. Jacob siger:

  FANTASTISK! I må lige forestille jer, at kolibrien på jeres tegning ligner dén I har fanget øverst på siden. Det er jo som at se still photos fra en af mine (nyere!) BBC naturprogrammer; hold kæft, hvor er I gode.
  Thomas, tænk på de to billeder, jeg sendte dig forleden, og prøv så at forestille dig hvordan man har det i maven, når man ser sådan en kolibri. Eller sådan et par sommerfugle. Dem har vi sgu ikke på Amager…

  Kærlighed fra jeres tandlæge!

 3. AG siger:

  Kære Pernille og Thomas , hvor er det dejligt at blive opdateret med skønne, sjove, til tider også tanke vækkende beretninger fra den store verden , tilsat disse fantastiske foto´s, så bliver dagen bare endnu bedre. Ses tydeligt i stadig nyder det og jeg sender snart en mail om det triste danske vejr, fyringer, bil køer, tv programmer som f.eks : ” for lækker til love” med bl.a. Gustav, ja så tror jeg , at hvis i bare skulle havde den mindste smule hjemve, ja så skulle den vist være HELT væk. Ha det godt, skulle hilse fra alle her. Knus faster

  • hoexbroe siger:

   Hej Faster.
   Ja, det er nu lidt svært at have den helt store hjemve, når vi sidder her på vores tagterrasse med solen i ansigtet og kan kigge ude over hele Quito omringet af høje bjerge. Meeeen jeg savner nu også nogle ting derhjemme… Jeg kunne da godt spise noget andet end kylling og ris i aften, eller bruge en blød seng med dyne og hovedpude, eller have lidt familie og venner omkring mig .. men det kommer jo tidsnok.
   Hils alle sammen derhjemme og tillykke med John:)

 4. Frede Hansen siger:

  Kære Thomas og Pernille!
  Helle og jeg var lige inde for at følge jer. Det er jo et problem, at I og jævnaldrende ikke formerer jer og får 3-4 børn, som kan blive aktive på arbejdsmarkedet, men indrømmet: En kolibri er smukkere end en lorteble. Så må vi have nogle flere indvandrere til at forsørge os, når vi bliver gamle. Det er superflotte billeder, og vi er glade for at I lever og ikke er blevet fanget af narkomafiaen i Mexico. KH Frede

  • hoexbroe siger:

   Hej Frede og Helle!
   Ha, vi fik og et godt grin over kolibri versus lorteble problematikken. Hvis der er én ting, vi ikke vil, så er det at føje en flok utroværdige politikere eller et samfund med, efter min mening, syge idealer. Så vi tager al den tid vi vil, og gør lige præcis hvad vi har lyst til – det er en fantastisk fornemmelse, og helt vildt livsbekræftende 🙂
   De narkogangstere skal til at oppe sig, når de ikke en gang fik fat i os, hvordan skal de så kunne forsyne USA med narkotika i fremtiden!? Vi er dybt bekymrede for dem, det skal ikke være en hemmelighed.
   Vi håber I går et rigtig dejligt forår i møde.
   Kærligst Thomas og Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s