Otavalo

At krydse grænsen fra Colombia til Ecuador var lige så nemt som at snøre sine sko. Vi hoppede på den første bus fra grænsebyen, og nogle timer senere ankom vi til Otavalo i det nordlige Ecuador. Byen er kendt for sine fantastiske markeder og for at være en rigtig “indianerby”. Således lever folk her, som de har gjort det i århundrede – selvfølgelig med alle nutidens behageligheder. Trods fremskridt og udvikling bliver der holdt fast i gamle traditioner, hvilket især ses på folks beklædning og frisurer. Vi så mange fine høje hatte og små og store drenge med lange hestehaler.

Ecuador Otravalo marked (3)
Smukke farver på grøntmarkedet. Vi købte ind til guacemole, som blev spist på taget af vores hostel om aftenen. Ps. ham fyren har da vist en fin hestehale 🙂

Ecuador Otravalo marked (2)
Charmerende gyldenbrun stegt gris. Maden på markedet var strålende!

Ecuador Otravalo marked (5)  Ecuador Otravalo marked (2)
Flere lækre frugter på “daily market” og et udsnit af de mange tæpper og halstørklæder til salg på det andet marked, der holdt til på “Plaza de Ponchos”.

Ecuador Otravalo markedDet kan blive rigtig, rigtig koldt i Andesbjergene, men hvem gider se normal ud, mens man prøver at holde varmen? I Otavalo gider de i hvert fald ikke!

Ecuador Otravalo marked 2   Ecuador Otravalo marked (1)
Farvestrålende huer, og så et nyt ansigt på vores rejseblog. Vi mødte Marianne i Cali, Colombia, og fulgtes ad til Otavalo og videre til Quito. Marianne er en skøn pige, nede på jorden, sjov og rar – og så er det vist ikke heeelt skidt, at kunne tale lidt om pigeting, vel Pernille? 🙂 Der er endda ting der tyder på, at Marianne tager med til Galapagos:) 

otavalo (1)
Over alt i Otavalo handles der. Gadehjørnerne er særligt populære blandt de mange små boder, der sælger alt mellem himmel og jord.

otavalo (3)Der var lidt for mange fede ting på markedet i Otavalo (tæppet med pandaen var ikke en af dem), og vi endte med at fylde en kasse med fine Alpaca uldtrøjer til Pernille, farvestrålende tæpper og en hængekøje – nu håber vi bare, at det kommer frem til Danmark!

Dette indlæg blev udgivet i Ecuador, Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Otavalo

 1. stine siger:

  Hej søde Thomas!
  Det er stadig en fantastisk fornøjelse at følge med i jeres rejse med fortællinger, flotte billeder og spændende videoer. Det er dejligt at se, at I har det så godt – særligt når I ikke lige blive skubbet ud af kurs af maveonde. Måske kan et par strikkede vinterhuer jage det en skræk i livet. Ku’ være sjovt, hvis det virkede. Jeg har allerede anbefalet tricket til en af mine kollegaer. Det virker på en eller anden måde naturligt at sende mærkelige huer i vilde farver efter ting, der ikke makker ret.
  Pas på hinanden og ha’ det supergodt!
  Knus, Stine

  • hoexbroe siger:

   Hej kære storesøs! Jeg er ved at være nået dertil, hvor jeg ifører mig hvilken som helst hat for at få det bedre, bare jeg er på toppen inden d. 22, hvor vi flyver til Galapagos 🙂
   Vi har det i aller højeste grad helt perfekt, så det er bare rigtig godt, hvis det fornemmes på vores oplæg!
   Hils Khaled mange gange!
   Kærlig hilsen Thomas og Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s