Mellemamerika – video 08

(English below)
Mellemamerika har en lidt voldsommere kriminalitetsstatistik end den, vi kender hjemmefra. I mange områder slår man mennesker ihjel, som vi slagter en kylling – uden at blinke og uden konsekvenser.

Det var heller ikke til at holde tal på, hvor mange gange vi fik formanet den ene sikkerhedsforanstaltning efter den anden: “Lad jeres værdigenstande blive hjemme”, “gå ikke i dette kvarter”, “tag en taxa efter mørkets frembrud” osv. Derfor var vi ofte på opdagelse uden andet end nogle småpenge og vores gode humør.
Pointen er, at vi ikke rendte rundt som to gale japanere ved Den Lille Havfrue med kameralinser i alle retninger for at forevige vores oplevelser. Alligevel har vi klippet en lille video sammen fra Guatemala og El Salvador, som vi håber, I vil synes om.

________________________________

Central America has a pretty scary criminal statistic, and we can’t count how many times we’ve been told “don’t bring your belongs when you leave the hotel”, “don’t walk in this neighbourhood” etc. Consequently we often went out only bringing some coins and our good spirit.
The point is that we didn’t walk around as crazy Japanese turists with our big camera lens pointing in every direction, therefore we are a bit short on videos from Central America. Still we’ve made this small video that we hope you’ll like.     

Dette indlæg blev udgivet i Rejsevideoer og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s