Hvalhajer på Cebu – Whale sharks on Cebu

Hvalhajer – vi elsker jer. 

Så kort kan det siges. Og så kort bør det siges. Der er ikke meget svinger i valsen, når det kommer til face-to-face-møder med havets næststørste dyr – kun overgået af blåhvalen. Og gud, hvor var det en utrolig, ubeskrivelig og meget meget stor oplevelse at hoppe i bølgen og kigge under overfladen.
Dem, der har fulgt os fra starten af turen, kan nok huske Pernilles angst ved mødet med gråhvalerne på åbent hav i Sea of Cortes i Mexico, og for jer, håber vi, at der bliver sat særligt pris på Pernilles mod på de billeder, hvor frygt og alle naturlige reaktioner (som FLYGT og LØØB – eller i dette tilfælde SVØØØØM!) bliver overvundet.

DCIM100GOPRO
På et billede kan det være svært at fornemme størrelsen af en fætter som denne her. 2-3 meter måske? Tro om igen, 10-12 meter lange!

DCIM100GOPRO
Pernille fridykker til omkring 15 meters dybde for at få et skud af hvalhajen nedefra. For de dykkere, der lå ved bunden og havde betalt kassen for den udsigt, har det nok været pisse irriterende med en pige, der igen og igen dykkede ned og vinkede i øjenhøjde.

DCIM100GOPRO
Der er vel ikke så meget at sige til et billede som dette? Ikke andet end at det med 100% sikkerhed er at finde på væggen, når vi engang får et hjem.

DCIM100GOPRO
Thomas tager sig en tur omkring kæmperne. Man kan ikke andet end at føle sig meget, meget lille. Vi har hørt, at man først er rigtig voksen, når man indser, at vi ikke er andet end ubetydelige brikker i universet – oplevelser som denne hjælper ret meget på den forståelse.

DCIM100GOPRO
Hvalhajs-selfies. Det er da et hit!

DCIM100GOPRO
Endnu et selfie. Havet omkring Filippinerne byder på lidt af hvert og venter bare på at blive opdaget.

Filippinerne er i sandhed et sted, hvor store oplevelser venter under overfladen.
Tak fordi du læste med 🙂

Dybe dyk og snorkelmumlen fra Thomas og Pernille

Dette indlæg blev udgivet i Filippinerne og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s