Singapore

Det var ikke lang tid, vi havde i lille-bitte Singapore men alligevel tid nok til at få set lidt af den pulserende storby og skudt lidt billeder, som vi vil dele med jer. Vi var på vej fra Filippinerne til Bangkok, og stoppet var for os begge et gensyn med den lille ø. Pernille var der i 2007 med sin veninde Rebecca, og Thomas samme år med Mikkel. Gode minder for os begge!

_MG_2212 SingaporeHavnefronten i Singapore Downtown er ret ‘2014’.

_MG_2169 Singapore
Der gik virkelig ild i himlen ved solnedgang. Det er sjovt at se solnedgange i vidt forskellige omgivelser, og efter nogle af de smukkeste af slagsen på Filippinerne var det helt hjemligt at se solen gå til ro over byens tage. De 35 grader gjorde dog, at København var meget, meget langt væk.

_MG_2226 Singapore        _MG_2220 Singapore
Lokalt og hyggeligt marked ved havnefronten, hvor man for priser, der ikke mindede meget om Asien, kunne spise sig tyk i alverdens gode retter.

_MG_2267 Singapore
‘Marina Bay Sands’ i baggrunden er noget af en mundfuld. Det er meget muligt det vildeste højhus, vi har set på denne rejse, og det er ikke til at undgå at blive imponeret af højden, udseendet og det faktum, at man, hvis man vil bruge pengene på det, kan komme op på toppen og skrige: ”I’m the king of the world!”

_MG_2286 Singapore       _MG_2284 Singapore
Kigger man mod centrum af byen står Marina Bay Sands-mastodonten og blokerer udsynet, mens man den anden vej kan gå på opdagelse i Singapores futuristiske havnepromonade-park.

_MG_2294 Singapore
Der summede såmænd også en del insekter rundt mellem de eksotiske blomster i parken.

_MG_2308 Singapore
Udsigt mod downtown fra udkanten af ”Gardens by the Bay”. Også selvom Singapore ikke har meget at byde på, når det kommer til historie, charme eller hyggelige områder, kan man ikke andet end at blive duperet over deres evne til at nytænke, når by og grønne områder skal forbindes. Vi synes mest af alt, det lignede en scene fra Avatar, men lad endelig din egen fantasie stikke afsted!

_MG_2323 Singapore
For at gøre det endnu sjovere kan man komme op i fugleperspektiv og nyde parken fra oven. Det bedste af det hele var dog en lille brise – det var næsten dagens højdepunkt! Vi er sikre på, at vi havde knap 40 grader…

_MG_2339 Singapore
Singapore er et fint sted at stoppe på vej til andre destinationer i Sydøest-Asien, men vi var nu glade for blot at have en enkelt dag. Det er et sjovt sted at se mennesker og kulturer fra store dele af verden, som her smelter sammen i en stor international kompot. Tak for gensynet Singapore, vi ses måske engang i fremtiden!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s