Centralasien – Det vilde østen

Vi har lavet en lækker video fra Centralasien, der forhåbentlig giver dig en idé om, hvordan det er at rejse i denne vilde del af verden. Videoen tager dig med til Kirgisistan og Tadjikistan, hvor vi rejste 5 uger i sommeren 2014 sammed med Thomas bror, Jacob. Tak til Jacob for en masse arbejde på denne video!!!

 

Dette indlæg blev udgivet i Rejsevideoer. Bogmærk permalinket.

3 svar til Centralasien – Det vilde østen

 1. Pingback: Alle odds imod os i Tien Shan-bjergene | Travelling around the world

 2. Birgitte Høxbroe siger:

  Fantastisk video, men skræmmende beretning om Pernilles maveproblemer. Godt at Jakob var der, at I klarede det – det var teamarbejde med adrenalinen som kraftstof. Man kan jo undre sig over, at I ikke har kæmpet meget mere med maveforgiftning i løbet af jeres rejse. God videre rejse, take care!

  Knus
  Gitte

  • hoexbroe siger:

   Vi var alle tre meget glade for, at vi var der sammen. det havde været på kanten af en katastrofe hvis Pernille og jeg havde været der alene. Adrenalin og familiesammenhold, dét er noget man kan stole på, når lokummet brænder 🙂 Vi har været ret heldige med at undgå sygdom indtil Centralasien, så vi takker de højere magter, og krydser fingre for en videre færd uden problemer!

   Dejligt at høre fra dig, faster 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s