Gensyn i Bangkok

Vi kan lige så godt indrømme det: vi havde glædet os utrolig meget til gensynet med Pernilles forældre i Thailand. Det var ved at være 10 måneder siden, vi sidst havde set dem, og ugerne op til blev nøje talt, mens vi fik flere og flere sommerfugle i maven.

Vi ankom til Bangkok et par dage før Henning og Jette, og var så heldige, at Thomas’ gode ven Frederik og hans kæreste Emma var i Bangkok samtidig med os – very nice!
Vi overnattede på et lille lufthavnshostel natten inden “Det Store Gensyn“, for at komme tidligt op og i lufthavnen. Vi vil ikke prøve at forklare, hvordan det var at se Henning og Jette igen, men det var kort sagt perfekt.
De næsten 16 dage stod den på familiehygge og gode tider. Vi startede med nogle dage i Bangkok, hvorefter vi fløj til Koh Samui og derfra tog færgen til Koh Tao.

Hop med ud i Bangkoks virvar til at starte med…

_MG_7190 kirgisistan
Se, hvem vi fandt i lufthavnen! Gensynsglæde er nu en herlig ting, især når det er i Bangkok, vores absolutte favoritby i Sydøstasien. Man kan få blæst hovedet af i China Town, se smukke templer og gå ud og spise på lækre restauranter, spise verdensklasse mad på gaden eller shoppe, til man falder om.

_MG_2504 Thailand 2014
Vi boede i China Town – den absolut mest sprudlende og interessante del af Bangkok. Her kan du få stillet enhver trang til at spise truede dyrearter!

_MG_2529 Thailand 2014 _MG_2374 bangkok _MG_2548 Thailand 2014
Vi elskede, at der i den super moderne metro er pladser reserverede til buddhistiske munke. Og så elsker vi thaimad – meget, meget højt. Fik vi også sat, at vi elsker Thailand? Det gør vi også!

_MG_7219 Thailand 2014
Vi tog Henning og Jette med på lidt kulturel sightseeing og så forskellige templer og paladser. Her er det far og datter ved Wat Arun med udsigt ud over megabyen.

_MG_7221 Thailand 2014
Med SÅ stejle trapper forstod vi godt, at Jette sagde held og lykke til os andre, og ventede i sikkerhed.

_MG_7213 kirgisistan
At tage lange bukser på i 35 grader kan virke som en selvmord, men vi gjorde det gerne igen for at komme i nærkamp med Wat Arun.

_MG_2413 Thailand 2014
Et tilfældigt lille tempel i Bangkoks gader. Regel nr. 1: Der er altid et tempel i nærheden.

_MG_2447 Thailand 2014 _MG_2475 Thailand 2014
Og efter nogle dage i Bangkok lover man sig selv, at man er færdig, for altid, med at besøge templer. Heldigvis er der meget, meget mere at lave – bl.a. at se på vinkende plastickatte.

_MG_7271 Thailand 2014
Og så falder man i med det samme. Vi nåede lige at sige “ikke flere templer!“, før vi hoppede på en tur til Ayuttaya – Thailands gamle hovedstad og hjemsted for et hav af smukke, gamle templer og paladser. Vi havde heldigvis en skøn dag på trods af varmen.

Vi må hellere dele oplægget op, så det ikke bliver for langt – se med næste gang, når vi tager ud i nattelivet i Bangkok – dét er ikke helt kedeligt!

Dette indlæg blev udgivet i Sydøstasien, Thailand og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s