Om os / about us

English below!

“I kunne jo bare blive hjemme…?” 

Hvem er man, når man tager afsted på en rejse, der er planlagt til at vare op mod to år? Tja, svaret er simpelt: Et kærestepar med mod på livet, krudt i røven og ikke mindst en ukuelig lyst til at opleve verden og opdage det – for os – ukendte.

Vi har fra første kys været klar over, at vi begge ville noget anderledes efter vores studier. Hverken Pernille eller jeg kan på nuværende tidspunkt se os selv i en fast stilling med sikker fremtid og rolige planer. Vi vil ud! Ud i skoven, ud i bjergene, ud og møde mennesker, der rykker vores fordomme og forestillinger rundt og giver os nye perspektiver på vores eget liv og den verden, vi lever i.

Vi har mødt mange løftede øjenbryn og ligeledes en del hovedrysten, når vi har fortalt venner og familie om vores rejseprojekt. Er vi langt ude? Er vi skøre? Sikkert. Men vi er også et normalt kærestepar, der bare glæder sig helt åndssvagt til at være sammen om et fantastisk projekt og til at gøre det, vi længe har drømt om. Thomas og Pernille worldwide? – det er der ingen tvivl om!

Inden afrejse har vi selvfølgelig været en masse ude i naturen for at afprøve grej, lære hinandens og vores fælles grænser at kende – og selvfølgelig bare nyde den danske natur.

Gå lidt længere ned på denne side for at se billeder og en lille video.

_____________

Who goes travelling for two years? A simple answer: A couple who want to live life to the full, can´t sit still, and last but not least want to experience the world and find some – for us – secret places.

Since the first kiss, we both knew that we wanted to do something different after our studies. For now, none of us can see ourselves in a 9to5 job. We want to go; to the woods, to the mountains, met new people.

We have met many people who do not understand what we are doing. Are we crazy? Probably; but we are also just a normal couple, who are looking unbelievable forward to getting on with this project that we have been dreaming about for so long. Thomas and Pernille worldwide… there is no doubt about that.  

Before this trip, we have been outdoors a lot testing our gear and our limits, and just enjoying the Danish nature. 

_____________

Æbleø kajaktur og overnatning - Timelapse GoPro

Vi sejlede 10 kilometer gennem Storåen på nordfyn og videre til Æbleø, hvor solen her er på vej op. Billedet er fra nedestående timelapse, der blev optaget mens vi lå og sov.

_MG_2888 _MG_2950
Høje træer, en lille trold og en bunke nyfundne kranier og gevirer.

_MG_2898
Vores nye 75-250mm linse skulle selvfølgelig prøves af.

_MG_2975
Lejrplads og bålhygge

_MG_3092 _MG_3100
Bondedammen i Nordsjælland er nærmeste nabo til Thomas’ forældres nye hus – fantastisk natur lige uden for døren…

10 svar til Om os / about us

 1. hoexbroe siger:

  Så er første artikel på siden! Find den i højre side under “Recent Posts”.

 2. Marianne Munkholm siger:

  Hej, Pernille og Thomas.
  Tilfældigt gik jeg i dag ind på jeres side og ser så, det er i morgen, I drager af. I skal have det største “held og lykke” med turen. Pas godt på jer selv og hinanden, jeg glæder mig til at følge med i jeres fantastiske oplevelser.
  Sov godt i nat. 🙂
  Kærlig hilsen
  Marianne (Munkholm)

 3. Entesar siger:

  Kære Thomas,
  Nu er I taget afsted, og jeg nåede lige at se dig i går, på vej op ad trapperne på NVP, Hvor så du glad og spændt ud. Det er også forståeligt..
  Du og Pernille ønskes al held og lykke på jeres rejse(r) rundt i den store verden. Pas på jer selv og du kan tro jeg vil følge med i jeres oplevelser, fotos, historier mm.
  Sig nu til hvis du ville over til lille øen “Bahrain” 🙂

  Good luck both

 4. Rouaa siger:

  Meget seejt håber virklig i kan hygge jer!!
  k.h din gamle elev Rouaa

 5. Kom tilfældigt her forbi, og wauv hvor fedt et projekt. Fedt at læse om andre, der også griber mulighederne for eventyr og nye, anderledes oplevelser. God tur! Jeg følger med!

 6. Geoff siger:

  Hey guys! It was very nice to meet the both of you. Glad I ran into you at Arches, and was able to share in a part of your adventure! Good luck and safe travels!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s