Sydøst Asien

Hej venner og familie!

Efter syv måneder på farten skal der snart ske noget stort. De sidste syv måneder har vi haft så mange oplevelser, at det virkelig ikke er til at forstå. Tænk at vi skulle være så heldige!? Tænk engang, at vi kun kan takke os selv (og mor og far-tak) for at have gjort drømmen til virkelighed…
D. 9. april flyver vi fra Santiago i Chile og afslutter dermed en stor epoke af vores rejse – Amerika. 38 timer senere lander vi i Manila på Fillipinerne, Asien.

Vi glæder os utrolig meget, og for dig, der følger os på denne mastodont af en jordomrejse, er der også rigtig lækre ting at se frem til. Vi nævner i flæng: Fillipinerne, Sulawesi (Indonesien), Cambodia, Thailand, Kirgisistan, Tajikistan, Uzbekistan, Kazakhstan, Kina, Burma, Bangladesh, Indien og Iran. Og så selvfølgelig rejsen hjem fra Iran. der, hvis opsparingen tillader det, i sig selv bliver et uforglemmeligt eventyr.

Vi er enormt glade for, at du følger med, og glæder os til fortsat at dele vores for tiden spændende liv med dig. Når vi engang får ordenligt internet igen, kan du se frem til Galapagosvideo, adskillige billedoplæg fra Peru og Bolivia, samt lækkerier fra Chile, som vi rejser ind i om nogle dage.

Alt vel herude i verden!

Hav det herligt, og pas på dig selv.

Kærlighed fra de to rejsetosser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s